Blog

Hvor meget kan jeg låne

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor meget kan jeg låne? Det spørgsmål er der rigtig mange mennesker, som stiller sig selv. Ejer du fast ejendom med megen friværdi, og har du et stort rådighedsbeløb, så kan du (måske) låne en del penge i banken. Hvor mange penge du kan låne penge i banken er meget individuelt, og det svinger meget fra bank til bank.

Hvad kan jeg låne uden fast ejendom og lille rådighedsbeløb? Hvis ikke du ejer fast ejendom og kun har et mindre rådighedsbeløb (i bankens øjne), så er chancen for at låne penge i banken minimal. Finanskrisen har medført, at bankerne er yderst nervøse for at låne penge ud, med mindre at de er 99,9% sikre på, at de får deres udlån tilbage igen. Dette betyder, at selv familier eller enkelt personer med ganske høje rådighedsbeløb sagtens kan få afslag.

Heldigvis findes der alternativer til de usamarbejdsvillige banker, og det er de populære online lånudbydere. Disse lånudbydere tilbyder de såkaldte hurtig lån eller online forbrugslån, og alt bliver ordnet via computeren på få minutter.

Hvor meget kan jeg låne gennem online lånudbydere? Du kan faktisk låne fra 500 kr. helt op til 300.000,00 kr. uden at stille sikkerhed. Du behøver altså ikke at eje nogen form for fast ejendom med stor friværdi for at kunne låne.
Det eneste, som er vigtigt for de online lånefirmaer, er, at du ikke er registreret hos RKI, du skal have en fast indtægt, og du skal være fyldt mellem 18 og 25 år afhængig af firmaet. Kan du opfylde disse krav, så er du kun få minutter fra at kunne låne op til 300.000,00 kr.

En anden og meget væsentlig fordel ved online lånefirmaer er, at de ikke stiller nogen former for nærgående spørgsmål. Skal man låne penge i banken, vil bankmanden vide, hvad pengene skal bruges på; sådan er det ikke med online lån. Du kan bruge pengene på præcis det, som du ønsker, uden at der er nogen, som blander sig i det.
Hos AlleHurtigeLan.dk har vi samlet markedets bedste, billigste og mest troværdige online lånudbydere, som tilbyder online forbrugslån under meget fordelagtige vilkår. Der findes mange lånefirmaer på markedet, men sørg altid for at vælge de mest anerkendte som dem her på siden, så du ikke ender ud med skyhøje renter og gebyrer. Se de bedste og billigste lånudbydere på markedet ved at klikke på den grønne knap i højre hjørne.

Husk at være fornuftig og lån aldrig mere, end du har råd til at betale tilbage. En god ide er at lægge et budget, så du kender dine månedlige indtægter og udgifter og derigennem dit rådighedsbeløb.

Share